Biztosítási Alkusz-ként működő szerződéses partnerünkön keresztül azonnal induló, halasztott díjfizetésű kötelező gépjármű felelősség biztosítást tudunk kötni Önnek vásárolt gépjárművére.

 

A halasztott díjfizetésű biztosítás lehetővé teszi Önnek, hogy a biztosítás díját egy (a biztosító társaság által kiállított és postázott befizetési csekk segítségével) későbbi időpontban (általában 10-14 nappal a megkötést követően) rendezhesse, így az nem jelent a vásárláskor azonnal felmerülő plusz költséget, azonban megkötött biztosítása azonnal hatályba lép, így „élő” kötelező biztosítással viheti el a választott gépjárművet. Szolgáltatásunk vásárlását több szempontból is „kényelmesebbé” teheti. Munkatársunk online program segítségével percek alatt elkészíti a személyre és gépjárműre szabott ajánlatokat, mely a biztosítási piacon jelen levő cégek 95%-át lefedi. A 12 biztosító társaság ajánlatát áttekintve lehetősége van dönteni a szolgáltatás igénybevételét illetően. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az általunk megkötött kötelező felelősség biztosítások a halasztott díjfizetéstől függetlenül azonnal érvénybe lépnek!

 

Felhívjuk szíves figyelmét azonban arra, hogy a gépjármű átírási ügyintézéséhez, valamint a közúti forgalomban való részvételhez nélkülözhetetlen, hogy gépjárműve rendelkezzen kötelező gépjármű felelősség biztosítással!

Természetesen lehetősége van nálunk vásárolt gépjárművére Casco biztosítás megkötésére is.

Partnerünk szerződéses biztosító társaságai közül szabadon választhat szolgáltatót az ismertetett feltételek figyelembe vételével. Igény esetén az ajánlatot szíveskedjen az ügyintézőtől kérni.